Slovenské kúpele - Šípoš, Ján; Kovačevič, Ivan Július: 1909-1979; Havran, Pavol (Edícia fotografických vlastivedných publikácií, 1972)
V knihe vám autori predstavia niekoľko vybraných slovenských kúpeľov evidovaných na našom území v 1972. Text je sprevádzaný prevažne čiernobielymi fotografiami. Publikácia je spracovaná v slovenskom, ruskom, nemeckom, anglickom a francúzskom jazyku.