Karel Havlíček Borovský - Beránková, Milena: 1925- (Medailóny, 1980)
Populární studie o životě a díle významného českého politika, novináře a básníka,osobnosti mnohostranných zájmú, jež iniciativně zasahovala do nejrúznějších oblastí veřejného života své doby...