Jak rozumět médiím: Extenze člověka - Mac Luhan, Marshall: 1911-1980 (Eseje, 1991)
Marshall McLuhan (1911ľ1980) je jedním z nejvýznamnějších teoretiků masových médií a sociologů kultury a jeho kniha Jak rozumět médiím patří k základním pilířům společenských věd.