Dva životy Rudolfa Schustera - Stano, Milan: 1949-; Schuster, Rudolf: 1934- (Návraty, 2008)
Literárne spracovanie života bývalého slovenského prezidenta, s ním je spojených mnoho udalostí v novodobej histórii Slovenska.