Tatry naše malebné - Legutky, Milan: 1938-2009; Packa, Štefan; Roubal, Radek: 1920-; Legutky, Milan: 1938-2009; Fulín, Miloslav: 1928- (Osveta Martin, 1986)
Kniha je presne to, čo hovorí názov - malebné Tatry vo fotografiách človeka, ktorý je dôverne pozná s jeho zasväteným a poetickým slovným sprievodom. Krásna publikácia!
Resúmé v jazyku ruskom, nemeckom, anglickom, francúzskom.
Keywords: horstvo; fotografie umelecké; publikácie obrazové; Tatry - oblasť (Slovensko); Fulín, Miloslav (český typograf a knižný grafik, výtvarný redaktor edícií vydavateľstva Mladá fronta (Kvapka, Cesty, Dobrý vietor), Orbis, Svoboda, úpravy časopisov Svetová literatúra, Knižní kultúra, Im Herzen Europas uplatňujúcich ikonické hodnoty písma. * 15.02.1928 v Prahe, Česko -); Tatry - oblasť (Slovensko); Legutky, Milan (bol slovenský fotograf, horolezec, lyžiar, záchranár. * 1938 V Malom Slavkove, Slovensko - 2009 Slovensko)