Ako vyčarovať superchalana: Len pre čarodejnice : (No Jungs! Wie hext man einen Superjungen?) - Brezina, Thomas: 1963- (Chalanom vstup zakázaný!, 2009)
Čarodejné sestry opäť vystrájajú! Lissi zachváti panika: Tinka chce odcestovať za svojím milým Júliom do internátu a nechať ju jednoducho v kaši. No toto Lissi nemôže dopustiť! Hneď jej napadne výborné riešenie: vyčaruje Tinke úžasného superchalana! Bohužiaľ jej kúzlo až tak celkom nevyjde a všetko nakoniec dopadne trochu inak, ako pôvodne plánovala...