Dotknúť sa hviezd : (All rights reserved) - Bickmore, Barbara: 1927-2015 (Slovenský spisovateľ, 2011)
Román zachytáva pútavé osudy dcéry amerického finančníka Alex von Rhysdalovej, ktorá sa na želanie svojej matky vydá za anglického šľachtica. Alex nachádza zmysel života v pomoci opusteným deťom a nestráca nádej, že aj do jej života raz vstúpi ten pravý...