Grázlik Gabo a príšerná pestúnka: 8 : (Horrid Henry and the Bogey Babysitter) - Simon, Francesca: 1955- (Slovart, 2008)
V týchto štyroch príbehoch o Grázlikovi Gabovi s ním pocestujeme za jeho sesternicou ľ v aute a proti Gabovej vôli! Dozvieme sa, že zákaz vychádzok v predvečer Všechsvätých je vlastne celkom dobrý nápad a ako Gabo pomôže Vzornému Vilkovi. Okrem toho sa ešte dočítame, aké ťažké je postrážiť Grázlika Gaba a čoho sa bojí príšerná pestúnka. Ak si Náladová Naďa myslí, že beztrestne ukradne vlajku Gabovho tajného spolku, tak sa veľmi mýli.