Moja lenivá čarodejnica v kulinárskej šou: Denník kocúra Atramenta 4. zv. (Rumblewick's Diary. My Unwilling Witch Gets Cooking) - Hiawyn, Oram: 1946- (Denník kocúra Atramenta, 2008)
Štvrté pokračovanie bláznivých príbehov Hagy Agy ako ich zapísal jej čarodejnícky pomocník kocúr Atrament B. Kto môže vždy za to, keď Haga Aga robí veci, ktoré čarodejnice NEROBIEVAJÚ? Atrament! A kto ju ťahá z trablov? Atrament! A čo má robiť teraz, keď sa chystá zúčastniť šou Hviezdy s vareškou?!