Nezabudnuteľná láska : (Simply Unforgettable) - Balogh, Mary: 1944- (Slovenský spisovateľ, 2011)
Stretnú sa uprostred snehovej búrky: mladá učiteľka hudby Frances Allardová a príťažlivý Lucius, vikomt Sinclair. Obaja sú nútení prečkať noc vo vidieckom hostinci, kde spolu prežijú chvíle plné vášne. Frances však dobre pozná svoje miesto vo svete, a tak sa rozhodne zabudnúť na tú výnimočnú noc i na muža, ktorý ju tak očaril.