Sestre už fakt šibe!: Len pre čarodejnice : (No Jungs! Ein Hund muss her) - Brezina, Thomas: 1963- (Chalanom vstup zakázaný!, 2007)
Dobrodrustvá nevlastných sestier plné čarodekníckych zauzlení pokračujú. Lissi je zhrozená. Jej najlepšia kamarátka a nevlastná sestra Tinka má pred ňou tajomstvo. A ešte aké! Porušuje ich najdôležitejšie pravidlo: Chalanom vstup zakázaný! Lissi sa teda rozhodne priviesť Tinku na iné myšlienky a zaobstarať jej psa, ktorého si sestra aj tak už dávno želá. A pes sa skutočne objaví. Vyzerá ako teľa, ktoré spadlo do prostriedku podporujúceho rast srsti. A pripravené sú aj ďalšie prekvapenia...