Sestre už fakt šibe!: Len pre čarodejnice (No Jungs! Ein Hund muss her) - Brezina, Thomas: 1963-; Janeva, Ľubica: 1965-; Gotzen-Beek, Betina: 1965- (Fragment Bratislava, 2007)
Dobrodrustvá nevlastných sestier plné čarodekníckych zauzlení pokračujú. Lissi je zhrozená. Jej najlepšia kamarátka a nevlastná sestra Tinka má pred ňou tajomstvo. A ešte aké! Porušuje ich najdôležitejšie pravidlo: Chalanom vstup zakázaný! Lissi sa teda rozhodne priviesť Tinku na iné myšlienky a zaobstarať jej psa, ktorého si sestra aj tak už dávno želá. A pes sa skutočne objaví. Vyzerá ako teľa, ktoré spadlo do prostriedku podporujúceho rast srsti. A pripravené sú aj ďalšie prekvapenia...
Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: príbehy autorské; dievčenské príbehy; dobrodružné príbehy; próza; Brezina, Thomas (rakúsky spisovateľ a televízny moderátor programov pre mládež, 30.01.1963 Viedeň -); rakúska literatúra - texty; Gotzen-Beek, Betina (nemecká ilustrátorka, maliarka, grafička. * 1965 v Mönchengladbachu, Nemecko -); pre čitateľov od 11 rokov