4x van der Valk: Láska v Amsterdame. Pre mačky. Cudzoložstvo. Kráľ daždivého kraja : (Love in Amsterdam. Because of the Cats. Criminal Conversation. The King of the Rainy Country) - Freeling, Nicolas: 1927-2003 (Spoločnosť priateľov krásnych kníh, 1969)
Štyri skvelé detektívne príbehy, v ktorých vystupuje hlavný inšpektor van der Valka, ktorý sa vždy usiluje vniknúť do psychiky podozrivého.