Zasľúbená krajina : (The Promise Land) - Hewson, David: 1953- (Ikar, 2008)
Bierce, bývalý policajt, je odsúdený za vraždu manželky a syna, ktorých údajne ubil na smrť kladivom. Na onen osudný deň si nepamätá - sám netuší, či je naozaj vinný. Dvadsaťtri rokov čaká v cele smrti na popravu.