Môj otec mafián - Hargaš, Jano: 1989- (Slovenský spisovateľ, 2010)
Jano Hargaš je náš nový objav; románom Mám v pätách mafiu na seba upozornil celé Slovensko. Teraz už aj ako známy televízny moderátor prichádza s druhou knihou Môj otec je mafián ľ tvrdou, realistickou sondou do bratislavského podsvetia na konci 90. rokov.