Pripomínam, pán premiér!: Stĺpčeky máj 2007-2010 - Mikloš, Ivan: 1960- (Inštitút pre moderné Slovensko, 2010)
Ide o akúsi kroniku stručných názorov Ivana Mikloša, komentárov a hodnotení práce vlády Roberta Fica v oblasti hospodárskej politiky za roky 2007-2010.