Hľadám muža na zjedenie - Hlavatá, Dana: 1957- (Remedium, 2011)
Ktorá žena by si neželala mať manžela, ktorý by pre ňu zostal maškrtou od chvíle, keď mu povedala svoje áno, až do konca života. Viera, vekom sa blížiaca k abrahámovinám, by za svojho muža Milana dala život. Do okamihu, keď jej najlepšia priateľka Alena prezradí indície naznačujúce, že jej je neverný. Radí Viere, aby sa bezhlavo nerozvádzala, kým si sama nenájde novú lásku. Nahovorí ju, aby si hľadala známosť na inzerát. Viera sa stretáva s mužmi rôzneho veku a charakteru, z čoho vzídu komické a nielen komické situácie. Autorka s nadhľadom a vtipne načrtáva vnútorný svet ženy pred päťdesiatkou, ktorú hlboko raní domnelá nevera životného druha. Nemenej úsmevne a mierne ironicky portrétuje mužské postavy v literárnej freske, ktorá je veľmi čítavá a vieryhodná.