Kufrové tango (Trunk Music) - Connelly, Michael: 1956-; Frank, Patrick; Dobrík, Dodo (Slovart Bratislava, 2011)
Detektív Harry Bosch je naspäť v hre a hneď musí riešiť jednu z najzávažnejších vrážd v Hollywoode. V kufre auta sa našla mŕtvola filmového producenta a všetko naznačuje, že išlo o vybavovanie účtov, klasickú mafiánsku vraždu. Harry sa vyberie po stopách peňazí, ktoré ho privedú do Las Vegas. Jeho odhodlanie a výdrž však znamenajú, že si pri riešení prípadu narobí aj veľmi mocných nepriateľov. No a keby nestačilo, že je aj tak po kolená v problémoch, čaká naňho aj najväčší hazard zo všetkých - láska. Miešať prácu so zábavou by ho mohlo dostať na nesprávnu cestu - a predčasne do hrobu, aký vie pripraviť iba lasvegaské podsvetie.
Keywords: romány autorské; detektívne romány; kriminálne romány; Connelly, Michael (americký autor detektívnych románov. Preslávil sa ako duchovný otec obľúbeného hrdinu, losangeleského policajta Harryho Bosha. Žije na Floride.* 21.07.1956 Philadelphia, Pensylvánia, USA -); filmové prostredie; próza; Hollywood - časť mesta Los Angeles (Spojené štáty americké); americká literatúra - texty; Hollywood - časť mesta Los Angeles (Spojené štáty americké)