Úcta k prírode a úsmev ako zmysel života - Baričák, Pavel Hirax: 1971- (HladoHlas Group, 2010)
Cestopis z Hiraxovho pobytu v panamskej džungli Darién medzi Indiánmi Emberá a následného putovania po Paname (a trošku aj po Kostarike). Zabudnite na všedné dni plmé zhonu a odleťte na chvíľku do džungle... Uvidíte, oplatí sa.