100 skriniek 3: Gaštanový kráľ : (Chestnut King) - Wilson, Nathan David: 1978- (100 skriniek, 2011)
Henry, ktorý objavil sto skriniek s dvierkami do magických svetov, je stále nadprirodzeným spôsobom pripútaný k čarodejnici z Endoru, nesmrteľnej, mocnej a strašnej Nimiane. Vie, že ak čarodejnicu nezničí, už čoskoro príde o rozum a stane sa slepým vykonávateľom jej vôle. Čo bude potom s jeho rodinou? Čo bude s dobrom, keď raz zlo z Endoru zachváti celú realitu, tú viditeľnú i neviditeľnú? Henry vie, že bude musieť bojovať najskôr so sebou a potom s nepredstaviteľne mocnou nepriateľkou. A takmer všetci mu hovoria, že proti nej nemá šancu...