100 skriniek 2: Púpavový oheň : (Dandelion Fire) - Wilson, Nathan David: 1978- (100 skriniek, 2010)
Henryho návšteva u strýka na farme nabrala nečakaný spád po tom, čo sa ukázalo, že dvierka na skrinkách, ukrytých za stenou v jeho izbe, sú v skutočností bránami do iných svetov!