Bohatý otec, chudobný otec pre mladých: Čo vás škola o peniazoch nenaučí : (Rich dad, poor dad for teens) - Kiyosaki, Robert Toru: 1947-; Lechter, Sharon L.: 1954- (Motýľ, 2006)
Čo vás škola o peniazoch nenaučí - najnovšia kniha o peniazoch a investovaní od autorov bestselleru Bohatý otec, chudobný otec.