Kamošky, schôdzky a princezné z Portobella 3. zv. (Mates, dates and Portobelo princesses) - Hopkins, Cathy: 1953- (Arkus, 2010)
Nesta stretla perfektného chlapca, ktorý dobre vyzerá, je zábavný a naozaj milý. Avšak spolu s ním prišli aj problémy. Simon je z bohatej rodiny z vyššej spoločenskej triedy a s príslušným životným štýlom, takže Nesta s ním len ťažko dokáže držať krok. A potom je tu aj Simonova priateľka Cressida. Ľadová kráľovná. Princezná z Portobella.