Macko Puf: Kto urobil "Húú"? : (Who Said "Whoo"?) - Disney, Walt: 1901-1966; Shepard, E.H (Macko Puf, 2008)
Ako sa dorozumievajú zvieratká? Macko Puf zistí, že tie rôzne zvuky, ktoré vydávajú, alebo pohyby, ktoré robia, majú presný účel. Macko Puf a jeho kamaráti zo Stoakrového lesa objavujú svet: stretávajú sa s rôznymi prejavmi počasia, alebo sa učia poznávať zvieratá a rastliny. Na začiatku knihy je vždy nejaká príhoda, ktorá ich zaujme a dovedie k tomu, že sa chcú o danej veci dozvedieť čo najviac. Na konci knihy sú návody na hry a praktické pokusy, ktoré môžu deti vyskúšať spolu s rodičmi.