Rozprávky zo Stoakrového lesa: Rozprávanie o Mackovi Puf : (Based on the "Winnie the Pooh" works) - Disney, Walt: 1901-1966; Shepard, E.H (Macko Puf, 2010)
Náš milý medvedík žije so svojimi priateľmi v Stoakrovom lese. A že to nie je iba taký obyčajný les, o tom vás netreba presviedčať. Ak vám rodičia rozprávky prečítajú, dozviete sa, aké dobrodružstvá práve teraz obyvatelia lesa prežívajú. Dobrú zábavu!