Tajomstvo Thornton Hallu : (The Making of May) - Rees, Gwyneth: 1968- (Mladé letá, 2008)
Život siroty May sa úplne zmení, keď sa presťahuje do starého sídla na anglickom vidieku, kde je jej brat záhradníkom. Jedenásťročná May sa skamaráti so synom majiteľa a spolu začnú premieňať zanedbanú záhradu na takú, o akej May sníva. No predovšetkým musia vyriešiť záhadu starej veže, kam majú zakázané chodiť.