Úžasné dni školáčky Abby 7: Dve hlavy sú múdrejšie ako jedna : (Two Heads Are Better Than One) - Mazer, Anne: 1953- (Columbus, 2009)
Abby chce doma usporiadať večierok. A nie hocijaký - chce naň pozvať všetkých piatakov, celútriedu. Lenže je to veľa detí a tak má Abby veľký problém: ako presvedčiť rodičov, aby jej dovolili pozvať k nim toľko detí? A kto jej pomôže s občerstvením? Kto s limonádami? Aké prekvapenie pripraví Abby pre rodičov aj spolužiakov?