Štátne právo Slovenskej republiky - Posluch, Marian: 1945- 1945-; Cibulka, Ľubor: 1948- 1948- (Učebné texty Právnickej fakulty UK, 2001)
Kniha má dve časti: Základy štátovedy a Štátne právo Slovenskej republiky. Systematika práce vychádza zo základného prameňa štátneho práva -Ústavy Slovenskej republiky a podáva ucelený obraz súčasnej ústavnej a zákonnej úpravy.