Štátne právo Slovenskej republiky - Posluch, Marian: 1945- 1945-; Cibulka, Ľubor: 1948- 1948- (Bratislava Právnická fakulta UK, 2001)
Kniha má dve časti: Základy štátovedy a Štátne právo Slovenskej republiky. Systematika práce vychádza zo základného prameňa štátneho práva -Ústavy Slovenskej republiky a podáva ucelený obraz súčasnej ústavnej a zákonnej úpravy.
Vec. reg. Bibliogr. odkazy
Keywords: spoločenské vedy; právo; štátne právo; forma štátu; teória ústavy; základné práva a slobody; štátne zriadenie; volby; volebný systém; sústava štátnych orgánov; zákonodarná moc; výkonná moc; štátne orgány; súdna moc; súdnictvo; ústavný súd; územná samospráva obcí; ústava Slovenskej republiky; Slovenská republika; učebnice vysokoškolské; Slovenská republika