Úvod do štúdia práva - Ottová, Eva; Vaculíková, Nadežda (Učebné texty Právnickej fakulty UK, 2000)
Učebná pomôcka sa pokúša načrtnúť zložitý život práva v jednotlivých formách jeho prejavu a priblížiť celý mechanizmus jeho pôsobenia v spoločnosti ako jej najdôležitejšieho regulačného nástroja. Pomôcka je určená poslucháčom I. ročníka právnického štúdia.