Ako sa mení les (Der verwandelte Wald) - Sacher, Rainer; Teren, Štefan: 1912-2003; Sacher, Rainer (Mladé letá Bratislava, 1986)
Pekná obrázková knižka od autora, ktorý je zároveň aj ilustrátorom, vysvetľuje hlavne pomocou obrázkov premenu lesa na úžitkové predmety z nich, no zároveň aj prostredie lesa s jeho obyvateľmi, Knižka vyšla so spoluprácou s vydavateľstvom Altberliner Verlag v Berline.
Pre čitateľov od 6 rokov.
Keywords: poľnohosúpodárstvo; lesníctvo; les; spracovanie dreva; zvieratá lesné; zvieratá lesné; remeselníctvo; hudobné nástroje; životné prostredie; knihy populárno-náučné pre deti; pre čitateľov od 6 rokov