Encyklopédia medicíny (C) 4. diel - Ághová, Ľubica; Bajužíková, Angelika; Beniak, Milan; kolektív autorov (Asklepios, 1997)
Štvrtá časť rozsiahleho encyklopedického diela z oblasti medicíny /C/. Je určená nielen lekárom, ale aj širokému okruhu odborníkov z iných prírodovedných a spoločenských vied. Obsahuje a vysvetľuje medicínske pojmy v abecednom poradí.