Encyklopédia medicíny (FO - HA) 7. diel - Ághová, Ľubica; Bajužíková, Angelika; Beniak, Milan; kolektív autorov (Asklepios, 1998)
Siedma časť rozsiahleho encyklopedického diela z oblasti medicíny /FO - HA/. Je určená nielen lekárom, ale aj širokému okruhu odborníkov z iných prírodovedných a spoločenských vied. Obsahuje a vysvetľuje medicínske pojmy v abecednom poradí