Rozum do vrecka 1 - Gardošová, Albína; Steinerová, Jana: 1950-; Švec, Ján: 1930-; Votavová, Blanka: 1933-; Imro, Igor: 1943-; Imrová, Xénia; Hísek, Karel; Leščinský, Dušan; archív vydavateľstva Mladé letá (Mladé letá, 1992)
Rozum do vrecka predstavuje praktickú a užitočnú encyklopédiu slovenských autorov. Prináša súhrnné informácie a poznatky zo všetkých oblastí ľudského poznania.