Rozum do vrecka 2 - Gardošová, Albína; Steinerová, Jana: 1950-; Imro, Igor: 1943-; Imrová, Xénia; archív vydavateľstva Mladé letá; Stermüller, Ladislav; Mydlo, Svetozár: 1948-2014 (Mladé letá, 1993)
Rozum do vrecka predstavuje praktickú a užitočnú encyklopédiu slovenských autorov. Prináša súhrnné informácie a poznatky zo všetkých oblastí ľudského poznania.