Rozum do vrecka 2 - Gardošová, Albína; Steinerová, Jana: 1950-; Imro, Igor: 1943-; Imrová, Xénia; archív vydavateľstva Mladé letá; Stermüller, Ladislav; Imro, Igor: 1943-; Mydlo, Svetozár: 1948-2014 (Mladé letá Bratislava, 1993)
Rozum do vrecka predstavuje praktickú a užitočnú encyklopédiu slovenských autorov. Prináša súhrnné informácie a poznatky zo všetkých oblastí ľudského poznania.
Odporúčaná literatúra. Pre čitateľov od 11 rokov.
Keywords: geografia; Medzinárodné spoločenstvá a organizácie; história; archeológia; národopis; jazyk; reč; literatúra; divadlo; film; hudba; tanec; výtvarné umenie; architektúra; telesná výchova; šport; turistika; domácnosť; encyklopédie všeobecné detské; Imro, Igor (slovenský grafik, ilustrátor, fotograf. * 01.12.1943 Banská Bystrica, Slovensko -); pre čitateľov od 11 rokov; Mydlo, Svetozár (bol slovenský akademický maliar, grafik, karikaturista, známkár a ilustrátor. Bol dvorným grafikom Radošinského naivného divadla, dlhoročným výtvarným redaktorom vydavateľstva Mladé letá, spolupracovníkom časopisu Slniečko a ďalších vydavateľstiev, divadiel a periodík. V posledných rokoch intenzívne spolupracoval s vydavateľstvom Buvik. * 10.07.1948 Ružomberok, Slovensko - 29.11.2014 Bratislava, Slovensko)