Divadelní moudrost Bernarda Shawa: Živnost paní Warrenové. Pygmalion. Svatá Jana : (Mrs. Warren's Profession; Pygmalion; Saint Joan) - Shaw, George Bernard: 1856-1950 (Máj, 1979)
Tri Shawová drámy sú doplnené myšlienkami a postrehy vyťažené z jeho esejí, korešpondencia a aforizmov a sprevádzaná štúdií postihujúce, aký bol a čo si myslel o divadle.