Diabolská vidina - Scott, Michael: 1959- (Cesty, 1994)
Horor s detektívnou zápletkou, pokračovanie románu Obludné zrkadlo. Podarí sa prerušiť temný kruh násila starožitníkovej dedičke, ktorú poznamenali osudy jej rodičov?...