Legenda o Ulenspieglovi : (La légende et les aventures Héroiques, Joyeuses et Glorieuses D`Ulenspiegel) - Coster, Charles de: 1827-1879 (Máj, 1963)
Legenda a hrdinské, veselé i slávne dobrodružstvá Ulenspiegla a Lamma Goedzaka v krajine Flámskej ako aj inde.