Adventný kalendár - Olšovská, Anna (Spolok svätého Vojtecha, 2006)
Autorkou knihy je Anna Olšovská, ktorá vo svojich predchádzajúcich knihách Naša vianočná kniha a Naša najmilšia vianočná kniha predstavila naše najkrajšie a najradostnejšie sviatky. Teraz sa zamerala na Adventné obdobie, ktoré je prípravou na Vianoce.