Návšteva po roku - Horváthová, Klára (Obzor, 1990)
Knihu tvoria listy, ktoré chodili Kláre Horváthovej do redakcie časopisu, v ktorom pracovala. Dostala hromady listov s rôznymi problémami a trápeniami ľudí. Trpezlivo odpovedala všetkým. Po roku sa za mnohými pisateľmi vypravila osobne. Tak vznikli "návštevy po roku".