Na konci zostáva slovo : (Na keaju ostaje reč) - Ivanji, Ivan: 1929- (Zenit, 1984)
Utopistický sci-fi román srbochorvátskeho autora. Hrdinom románu je Iv, ktorého poverili napísať porovnávaciu históriu 20. a 120. storočia.