Posledné záhady sveta: Nevysvetliteľné fenomény. Posledné tajomstvá. Za hranicami chápania. Mýty a veľké záhady. Hranice ľudského poznania : (Die letzten Rätsel dieser Welt) - Gööck, Roland: 1923-1991; Diamantová, Elena; Linzbothová-Krupová, Elena: 1939-; Linzboth, Juraj: 1930- (Gemini, 1992)
Populárno-náučná publikácia o nevysvetliteľných fenoménoch, záhadách, ktoré presahujú hranice ľudského poznania, a pod.