Slovácko sa súdi - Galuška, Zdeněk: 1913-1999 (Mladá fronta, 1974)
Vítejte na Slovácku! Příběhy, které k nám promlouvaly z televizních obrazovek, máte nyní možnost přečíst si také v knižní podobě. Nechejte na sebe působit osobitý humor a náladu starého Slovácka, kdy každý věděl o druhém vše, i když to mnohdy nechtěl připustit. A kdybyste si nevěděli rady s některými slovíčky, na konci knížky je malý slovácký slovníček.