Berie vaše dieťa drogy? : (How to Tell lf Your Kids Are Using Drugs) - Dimoff, Timothy; Carper, Steve (Obzor, 1994)
Kniha obsahuje praktické informace a pomůže rodičům pochopit nejkritičtější problémy dnešní mládeže.