Pes a jeho výcvik - Hrušovský, Jozef; kolektív autorov (Naše vojsko, 1990)
Kniha seznámí čtenáře názornou formou s metodikou výcviku služebních psů. Ilustrace jistě uspokojí představu o jednotlivých cvicích, jsou určeny zejména pro začátečníky a méně zkušené kynology.