Podnik a podnikanie - Majdúchová, Helena: 1963-; Neumannová, Anna (Sprint vfra, 2006)
Predkladaná publikácia je výsledkom dlhoročnej pedagogickej a vedeckovýskumnej práce autoriek, ktorej cieľom je poskytnúť základné poznatky o podniku a podnikaní v právnom a ekonomickom prostredí Slovenskej republiky.