Don Giovanni - Bilý, Peter: 1978- (Slovenský spisovateľ, 2007)
Ďalší román mladého autora zaujímajúceho v slovenskej literatúre excentrické postavenie. V príbehu slovenského kňaza pôsobiaceho v Taliansku spracúva tému odcudzenia, pokrytectva a samoty. Mladý muž hľadá v telesnej láske odpovede na otázky týrajúce dušu, čo sa zmieta medzi odriekaním a pokušením sexuálneho zážitku.