Vyhoďme si z kopýtka! - Moravčík, Štefan: 1943- (Vydavateľstvo Matice slovenskej, 2004)
Básnikovo šantenie s jazykom naberá nevídané obrátky! Nové nápady sa noria, diňosaury dostali chuť na dyne, bravúrne spieva svojej panej ošípanej. Papier znesie všetko, vraví dedko, ale Moravčíkovo čertovo kopýtko je aj pre brava neznesiteľne dobrá zábava. Navyše s čertovsky dobrými obrázkami Martina Kellenbergera!