Nemilovaná 1: Pentalógia : (Heaven) - Andrews, Virginia Cleo: 1923-1986 (Ikar, 1994)
Fascinujúci príbeh predaných detí. Tajomný hriech sa ako krídla temného vtáka vznáša nad mladou Anjelou Casteelovou a dusí každý jej pokus vymaniť sa z vplyvu nevšímavého otca, a keď napokon upne svoju nádej k láske, zamotá sa do pavučiny odpornej neresti a skrytých vášní.